TJ PEČ - Horní Pěna 3:2 (3:2)

30.08.2011 20:52

TJ PEČ - Horní Pěna  3:2  (3:2)

rozhodčí: Peterka

Sestava:

          Tomeček

Janák Zich Bárta Novotný

Havlík Soldán Račický Smejkal

     Jedla   Drahoš

Střídání: Brťa za Jeldu, Zbyněk Čech za Bártu a Tomáš Staněk za Janáka

 

První poločas začal  rychlou brankou hostí, kdy se za obranu dostal hostující útočník a po kombinaci se spoluhráčem dostali míč za záda Pepy Tomečka. Brzy jsme ale srovnali hru i skóre. Po centru Jirky Zicha dal gól Pavel Smejkal. Po krásném pasu mezi obránce se krásně uvolnil Jirka Havlík a sólem až k brankáři mu nedal šanci. 2:1. Hosté ovšem nepřijeli bránit a po jednom chumlu před bránou dokázali vystřeli z vápna a srovnat na 2:2. Po dlouhé absenci se na trávník vrátil Jirka Zich a bylo to znát. Chvíli před půlí zahrával přímý kop, který brankář nedokázal udržet a pustil ho do brány. 3:2.

Ve druhé půli se velmi hustě rozpršelo a silný déšť vydržel celý druhý poločas. Branka v něm napadla, ale přesto chlapci na hřiště předváděli statečné výkony. Jelikož po 90 minutách byl pan rozhodčí natolik promočen, že nenastavoval ani minutu navíc a zápas ukončil.

V sobotu nás čeká derby v Rudolci. Může to být další zápas, na který se bude dlouho vzpomínat. Proto přijďte hlasitě povzbuzovat náš tým!