O osmi statečných v Cizkrajově:

09.10.2011 15:00

Vysočina Cizkrajov - TJ JZD Peč  3:1  (1:0)

Sestava:

          Tomeček

Janák   Záškoda   Bárta

          Pšenčík

Zbyněk  Zich  Staník

rozhodčí: Havlík

 

I v osmi hráčích jsme domácí jedenáctce ukázali, že se o slušný výsledek dokážeme poprat a tak jsme si dokázali získat i domácí fanoušky, kteří nás po celou dobu zápasu podporovali.

V první půli se domácí dostali pouze do několika šancí, ale proměnit dokázali pouze jednu náhodnou. 

Ve druhém poločase jsme dokázali předčit i náš národní tým a trefili se i mezi tyče domácí brány. Bohužel několik šancí dokázali zahodit Jirka Zich i Zbyněk. 

V 50 minutě domácí zahrávali pokutový kop poté, co domácí Pavlík zakopl o nohy Jirky Bárty, který odkopával míč. Pepa Tomeček penaltu chytil a my jsme začínali doufat, že zvrat zápasu nemusí být v nedohlednu. Domácí se snažili o kombinace, ty ale končili na kopačkách našich obránců, či v Pepově náručí. Soupeř by byl v 11 hráčích hratelný, ale dnes v 8 to byl tým nad naše síly. V 70 minutě jsme obdrželi gól na 2:0. V 85 minutě si domácí pomezní odkládal pivo na parapet a tak neviděl ofsajdový gól na 3:0.

V poslední minutě jsme se vydali do dalšího protiútoku, tentokráte ve 4 hráčích místo obvyklých dvou, a dokázali jsme zaznamenat čestný gól v podání Jirky Zicha.