Horní Pěna - Peč 5:2 (1:1)

22.05.2011 12:48

 Horní Pěna - Peč  5:2 (1:1)

Sestava:

             "Pepa"

Kulík     Dokulil    Novotný

Smejkal   Havlík  Pšenčík

Záškoda  Soldán  Bárta

              Staník

Góly za Peč: Jirka Havlík - 2x

Do Horní Pěny jsme přijeli pouze v jedenácti hráčích a o základní sestavě bylo rozhodnuto. Od začátku jsme měli herní převahu a dostávali se snadno k soupeřově brance. V páté minutě však zastavil domácí obránce vysokou nohou Pepu Soldána, roztrhl mu obočí, a my museli dohrávat v deseti, protože Pepa musel odjet pro dvanáct stehů do jindřichohradecké nemocnice. Ačkoli absence Pepy byla znát, po další akci Jirků Bárty a Havlíka se ke střela dostal Jirka Havlík a nekompromisně nás poslal do vedení 1:0. Celý poločas pak byla hra vyrovnaná a domácí se nedokázali v početní převaze prosadit. Hrozili hlavně z brejků, které jsme těžko bránili a jeden jim do poločasu prošel a vyrovnali na 1:1. 

Ve druhém poločase jsme opět hráli vyrovnaný zápas, kdy domácí dokázali několikrát přejít do útoku rychleji, než se naši záložníci stačili vrátit do svých pozic a z toho vytěžili dva góly. Z nenápadného přímého kopu se nám náhle deset minut před koncem podařilo snížit a začali jsme si věřit, že bychom mohli i vyrovnat. Jirka Havlík zahrával standardku přímo na branku, míč se doplachtil na malé vápno, kde účinně překážel Láďa Staník a domácí obránce, při snaze odkopnout míč, snížil na 3:2. Domácí z dalších akcí dokázali vytěžit dva góly a bylo rozhodnuto. V poslední minutě jsme kopali nepřímý volný kop v šestnáctce, Ondra Dokulil přehodil zeď a JIrka Havlík nekompromisně zakončil do branky. Bohužel rozhodčí viděl offsajd a Jirka si tak nemohl zapsat svůj první hattrick. 

Zklamalo mě několik hráčů, kteří svým přístupem kazí i ostatní. Věřím ale, že se nad sebou zamyslí a svůj přístup zlepší, jelikož nás hráčů není mnoho a dlouhodobě nemůžeme jezdit na zápasy v deseti - jedenácti hráčích, kteří jsou ještě různě zraněni a hrají i přesto, že by potřebovali čas na rekonvalescenci.