FK Jindřichův Hradec 1910 "B" - TJ JZD PEČ 3:3 (3:2)

19.06.2011 09:17

 FK Jindřichův Hradec 1910 "B" - TJ JZD PEČ 3:3 (3:2)

Sestava:

                  Pepík

Drahoš  Ondra Jirka B. Vojta

Jirka H.  Pepa Roman  Jehlan

         Zbyněk        Muf

Góly za Peč: Musil, Kašpárek, Havlík

Po prvních minutách zápasu vše nasvědčovalo tomu, že o mnoho běhavější a lépe se nahrávající domácí s námi nebudou mít moc práce a do poločasu rozhodnou o jasné výhře. V patnácté minutě jsme dostali gól na 1:0 a začali jsme tušit, že jistě nebyl poslední. Ve 30 minutě po střele z dálky domácí přidali i druhý gól a my počítali, kolik jich ještě stihnou dát tímto tempem do konce zápasu. Domácí, posíleni o dva hráče z Áčka nás jasně přehrávali. Zkoušeli to hlavně po křídlech, protože zde měli zkušené hráče a hlavně přes střed to nešlo, protože jsme utvořili kvalitní blok, přes který jen těžko procházeli. Nechtěli jsme jim ale dát nic zadarmo a tak jsme zkoušeli nakopávat míče dopředu, kde se o ně prali Muf s  Zbyňkem. Po nákopu Ondry se k míči dostal Zbyněk a z voleje překonal domácí brankáře 2:1. V této chvíli si domácí mysleli, že se nic neděje a stále kvalitně kombinovali. Střelou z dálky Pepíka v bráně překvapili a vedly 3:1. Zkušenosti z malé kopané před poločasem zúročil Muf, kdy vystihl kličku brankáře, vzal mu míč a nekompromisně zakončil a vstřelil gól do šatny a skóre bylo 3:2.

Ve druhém poločase hráče z Áčka nahradili dva dorostenci, kteří je kvalitou nedokázali nahradit, nicméně ofenzíva domácích pokračovala. My jsme zalezli více dozadu a odpovědně bránili a chodili i více do těla, což mělo za následek i tři žluté karty pro náš tým. Domácí se snažili střílet z každé pozice, ale branku trefovali spíše výjímečně. Ke konci zápasu na ně dolehla nervozita, protože stále si nedokázali vytvořit klidný náskok. Když nám domácí půjčili míč, tak jsme se snažili přejít do protiútoků, které nám občas vyšli. Jirka Havlík si v 85 minutě dokázal přejít přes obránce a bez problému vyrovnal na 3:3. To domácí dostalo. Nedokázali si pořádně přihrát a herně se trápili. v 90. minutě jsme se dostali před domácí branku, Kašpi střílenou nahrávkou našel Mufa, který nedokázal míč usměrnit do zívající branky a překvapení kola nedokázal přeměnit v senzaci.

Přesto tento zápas byl nejpovedenějším v jarní sezóně a velký dík patří všem, kteří se ho zúčastnili!

Příští sobotu ještě tento náš úspěch ještě oslavíme na dokopné. Startuje v 9:30 losováním a bude pokračovat až do pozdních odpoledních hodin.